Dogodki za medije

Dogodki za medije

Komuniciranje z mediji je pomembno, kadar vemo, da imamo informacijo, katero bi jim radi sporočili in od katere si obetamo nadaljno sodelovanje. Vendarle pa se klasične oblike novinarskih konferenc vse bolj spreminjajo in dogodki za medije postajajo že pravi dogodki. Druženje, neformalne zabave in prijateljevanje. To je povod za uspeh in nadaljno povezovanje s predstavniki sedme sile.

Novelus_Spletna-Krivulja_Temna2

Why Novelus?

B2B dogodki

Več kot 100 izpeljanih B2B dogodkov

B2B dogodki

10 let tradicije

B2B dogodki - partnerstva

Večletna in kakovostna partnerstva s podizvajalci

B2B dogodki na ključ

Dogodek »na ključ«

Ob vstopu bodisi v jesen/zimo ali pomlad/poletje se mednarodno uveljavljena blagovna znamka tako sončnih kot dioptrijskih očal Ray-Ban odloči predstaviti splošni javnosti, ob tem pa tudi medijem, znanim osebam in blogerjem.

Learn More

Predstavitev Kenzo linije je bila za blagovno znamko Dove velikega pomena, saj je v komunikacijo s splošno javnostjo prvič vključevala navadne ženske.

Learn More

Da so odnosi z mediji izrednega pomena, se zavedajo tudi v banki UniCredit Bank, d.d., kjer vsako leto za predstavnike »sedme sile« organizirajo prav posebno medijsko srečanje.

Learn More

Barvitost jeseni in dišav, ki nas spominjajo na jesen, ni mogoče bolje prikazati kot z izdajo nove linije kozmetike s pomenljivim naslovom Vinoble.

Learn More

Zaradi kopice vprašanj, ki so nam jih namenili novinarji, o nadaljni strategiji, razvoju in usmeritvi podjetja MOL smo se odločili, da predstavnike sedme sile popeljemo na ogled rafinerije v Százhalombatta.

Learn More

V ekskluzivnem, brazilsko urejenem razstavnem prostoru smo v sodelovanju z naročnikom predstavili najnovejšo kolekcijo obutve svetovno znane blagovne znamke Havaianas.

Learn More

Novelus_Spletna-Krivulja_Temna2