Promocije

Promocije

Izvedba celovitih in učinkovitih promocij je za razvoj ali predstavitev novega izdelka javnosti izrednega pomena. Prav tako predstavitev blagovne znamke na način, ki je nevsiljiv in lahko zapomnljiv. Pa naj si gre za promocije na dogodkih, nakupovalnih središčih, na izbranih lokacija ipd. Namen slednjih je, da nam dolgoročno prinesejo prodajne rezultate in da na licu mesta ustvarijo dobre prodajne kanale, ki jih lahko koristimo pri našem nadaljnem promoviranju in prodaji storitev, izdelkov ipd.

Novelus_Spletna-Krivulja_Temna2

Why Novelus?

B2B dogodki

Več kot 100 izpeljanih B2B dogodkov

B2B dogodki

10 let tradicije

B2B dogodki - partnerstva

Večletna in kakovostna partnerstva s podizvajalci

B2B dogodki na ključ

Dogodek »na ključ«

Ob prestavitvi projekta The perfect Turn, ki je nagovarjal tranzitne goste v času poletnih vročic in zastojev, smo ob avtocestah na poti iz Murske ali Šentilja proti Zagrebu izvedli promocije.

Learn More

Otroci so temelj naše prihodnosti in so tisti, ki so ti zares iz srca hvaležni, v kolikor jim nameniš minuto ali dve.

Learn More

Za priznani mednarodni spletni portal AnastasiaDate smo v Beogradu in na območju bivše Jugoslavije izvedli celovite promocije njihovega portala.

Learn More

Naftna družba MOL Slovenija v zadnjih letih sledi dolgoročni strategiji, in sicer uvedbi Fresh Corner kotičkov na njihovih bencinskih servisih.

Learn More

Mednarodno priznana blagovna znamka DAIKIN za toplotne črpalke in klimatske naprave se vsako leto v izbranem nakupovalnem središču v Slovenij is svojo ponudbo in promocijo celoletne blagovne znamke predstavi širši javnosti.

Learn More

Novelus_Spletna-Krivulja_Temna2